HACCP
HACCP "Hazard Analysis and Critical Control Points" v překladu analýza nebezpečí a kritické kontrolní body, se ve světě využívá pro systém preventivních opatření, sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech aktivit, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli či konzumentovi.
Při vytváření HACCP byla určena podstatná metoda:
- analýza nebezpečí,
- určení kritických bodů,
- stanovení znaků a kritických mezí v kritických bodech,
- vymezení systému sledování v kritických bodech,
- stanovení nápravných opatření pro každý kritický bod,
- zavedení ověřovacích postupů,
- zavedení evidence a dokumentace.
Vlastní ochranné technologie zajišťované firmou Dera-Pro s.r.o.
Pro naše zákazníky máme zhotovený a certifikovaný systém "Preventivní ochrany DDD", který obsahuje kompletní řešení příkazů Evropskou unií.
Nejedná se o pouhý správní úkon. Prostředí ve vaší provozovně bude ošetřeno deratizací, dezinsekcí a dezinfekcí, prostory budou pravidelně přezkoumány, monitorovány a zabezpečeny tak, aby eventuální výskyt škůdců byl okamžitě zaznamenán a zlikvidován. K tomu obdržíte podrobnou zprávu, kterou předložíte při kontrole kontrolního orgánu.
Potřebujete poradit? Volejte Dera-Pro +420 724 123 321! Nabízíme individuální přístup i řešení!
Nechcete platit pokuty a mír problémy s inspekcí? Obraťte se na nás. Určíme kritické body, stanovíme nápravné opatření a zavedeme dokumentaci. Pokud je pro Vás nejdůležitější rychlý a profesionální přístup, jste tu správně.